Ik wil een vakman: inhuren worden

Wim Hollander

Uw vakman voor alle klussen in en om het huis

Wim   Hollander

Vakman in hart en nieren

Wim Hollander is een flexibele allround Vakman. Hij houdt van zijn vak en levert zijn werk daarom graag goed en netjes af. Wim heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld zo kunt u voor alle klussen in en om het huis bij hem terecht. Door het volgen van allerlei vakinhoudelijke trainingen blijft hij ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Door aansluiting bij De Vakman organisatie wordt Wim Hollander  veel zorgen uit handen genomen, waardoor hij zich als vakman meer kan concentreren op het vakinhoudelijke deel van de klus..

 

De Vakman Wim Hollander is lid van de VLOK, dé brancheorganisatie voor klusbedrijven. Als Vakman moet je voldoen aan strenge algemene voorwaarden om lid te mogen zijn. Op elke klus die door De Vakman wordt uitgevoerd, heeft de klant minimaal één jaar garantie. De VLOK heeft uitvoeringsvoorwaarden samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis opgesteld.

 

Als Vakman berekent Wim geen voorrijkosten. Hij gaat altijd voor kwaliteit en werkt vrijwel uitsluitend met eerste klas materialen van gerenommeerde merken. Wim is ambitieus en heeft zijn eerste opdrachten binnen. Dat is een extra prikkel, net zoals dat hij door zijn aansluiting bij De Vakman extra voordelig voor de klant het materiaal kan inkopen. Zodoende ben je bij De Vakman bijna altijd voordeliger uit.  De Vakman, is kiezen voor de zekerheid van kwaliteit. Zónder dat je daarvoor ook maar iets extra betaalt. Hij maakt kwaliteit betaalbaar.

Lees meer

Neem contact met mij op

Jacob van Ruysdaelstraat 58
1318 NP
Almere (Flevoland)

Direct een offerte aanvragen Meer vakmannen in Gelderland

Mijn specialiteiten

  • Verbouw / Onderhoud / Renovatie
  • Timmer-, tegel- en schilderwerk
  • Elektra / Wandafwerking / Houtrotherstel
  • Traprenovatie / Plafonds
  • Badkamers / Keukens